IMG_3861.jpeg header.jpg IMG_3786 (1).jpeg

Zaalhockey nieuws

24-11-2017
Nieuwsafbeelding
Beste zaalhockey liefhebbers,
 
Het zaalseizoen staat voor de deur, trainingsschema is bijna rond (zie ander artikel) en de competitie is gepland(zie wedstrijdschema). De eerste wedstrijden zijn op zondag 3 december en dat is tevens onze eerste zaaldienstdag. Nieuw dit jaar is dat wij behalve in Sneek (9x) nu ook in Bolsward (6x) en Heerenveen (1x) zaaldiensten mogen invullen. Dat betekent ook scheidsrechters leveren en dat betekent veel medewerking van alle leden en ouders. Scheidsrechters kunnen zichzelf nu indelen, doe dat alleen bij junioren wedstrijden vanaf 10 december waar SMHC Sneek zaaldienst heeft en plan jezelf 9liefst emt maatje) 2 wedstrijden achter elkaar in. Vanaf volgende week 30 november gaan wij de dan nog openstaande wedstrijden van scheidsrechters voorzien. 
Topzaalhockey dichtbij? Op zaterdag 23 december is er een ronde hoofdklasse dames met oa Den Bosch en OranjeRood in het Alfa College in Groningen en op 6 januari een ronde hoofdklasse heren met oa Kampong en Amsterdam in Almere.
Ook nieuw dit jaar is de deelname van veteranen B aan een herenzaalcompetitie in Amsterdam, als het goed is hebben ze de eerste zaaltraining al achter de rug. Heel veel plezier en suc6 in de zaal.
 
Met sportieve groeten,
 
Anne van der Velde en Henk Lindeboom
zaalhockeycommissie SMHC a.i.