IMG_3861.jpeg header.jpg IMG_3786 (1).jpeg

Zaaltrainingen

20-11-2017
Nieuwsafbeelding

Op het moment zijn we druk bezig met de organisatie van de zaalhockeycompetitie.

Het competitieschema is door de KNHB vrijgegeven, met het trainingsschema zijn we nog druk bezig. Er is al een CONCEPTversie die ook al zichtbaar is. Hier kan dus nog in geschoven worden. Dit heeft oa te maken met de beschikbaarheid van trainers.

Geef je geen training op het veld maar lijkt het je leuk om in de zaal training te geven, meldt dat dan via de mail aan [email protected]

De zaaltrainingen starten op maandag 4 december. Op dinsdag 5 december komen alle zaaltrainingen ivm Sinterklaas te vervallen.

Op maandag 11 december is er voor trainers en coaches een zaalhockey -avond in het clubhuis. De avond start om 19.00 uur.

Voor de zaaltrainingen is het volgende verplicht:

* Zaalschoenen die geen strepen maken in de zaal

* Scheenbeschermers en een bitje

* Bij voorkeur een zaalhockeystick, maar eventueel volstaat een veldstick met een sok er om heen (TAPEN van de krul is NIET toegestaan; geeft namelijk ook veel strepen).

We adviseren om kinderen die competitie spelen, een zaalstick te laten aanschaffen. Vraag anders in je omgeving of iemand nog een (te kleine) stick heeft.

* Vanaf de D stellen we een (dichte) zaalhandschoen verplicht. Omdat je laag moet zitten in de zaal zijn je (linker)handen meer kwestsbaar. Een handschoen waar de vingers 'dicht' zijn, is voor de eigen veiligheid sterk aan te bevelen.