IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

Nationale Sportkampen organiseert clinics in de kerstvakantie

13-11-2017
Nieuwsafbeelding

Hockey mee deze kerstvakantie!

Ben jij het eindeloos eten en tafelen tijdens de feestdagen ook zo zat? Doe dan mee aan de zaalhockeykampen in de kerstvakantie! Leer veel, beweeg lekker en heb veel plezier.

 

In de kerstvakantie organiseert Nationale Sportkampen op verschillende locaties in Nederland zaalhockeykampen. Breng jouw techniek en tactiek tijdens deze kampen naar een hoger niveau doormiddel van uitdagende oefeningen, leuke begeleiders en toffe clinics van echte zaaltoppers.

Naast de normale zaalhockeykampen waar iedereen aan mee kan doen, zijn er voor de jongste hockeyers onder ons (5 t/m 7 jaar) de junior zaalhockeykampen. Hier kunnen kinderen voor het eerst kennismaken met (zaal)hockey en krijgen ze de beginselen van hockey aangeleerd. Daarnaast is er voor spelers die uitkomen in de subtopklasse of hoger (midden Nederland eerste klasse of hoger) een Advanced hockeykamp. Tijdens dit kamp gaat alles een stuk sneller en is het intensiever en uitdagender dan een normaal zaalhockeykamp. 

 

Zit jij in een C of D team dan kan je met jouw team ook mee doen aan het Nieuwjaarstoernooi in Sporthallen Zuid. Begin 2018 vlammend met jouw team en sleep de titel binnen.

 

Kijk op www.nationalesportkampen.nl voor de locaties en schrijf je snel in!