IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Theater op de club

2-11-2017
Nieuwsafbeelding

Voorstelling voor alle ouders!

Op woensdag 8 november vindt in ons clubhuis voor alle ouders van onze jeugdleden de voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ plaats. Een humoristische voorstelling, over hoe je als vader of moeder kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport. Meld je nu aan via www.datschietlekkeropzo.nl. Dit mag je niet missen!

In de voorstelling, met een lach maar ook een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de club van zijn zoon (waar hij ook de coach van is). Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…

De voorstelling is gebaseerd op de theatervoorstellingen ‘Wel winnen, hè!’ en ‘En nou is het afgelopen!’ waar al 100.000 (!) mensen van genoten hebben. Die voorstellingen worden omarmd door NOC*NSF en 42 sportbonden. De reacties zijn zeer enthousiast. Heb je die voorstellingen nog niet gezien, kom dan zeker kijken! 

De voorstelling voor ouders is dus op woensdag 8 november 2017, in ons eigen clubhuis. De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf begint om 20.00 uur en duurt ruim een uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om na te praten.

 De toegang is gratis mits je je van te voren aanmeldt via www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is ook meer informatie over de voorstelling te vinden.

 Tot 8 november! En uh…. neem de andere ouders van je team mee, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.