header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

Nieuws van de Barcommissie: SMHC sokken in de aanbieding!

6-9-2017
Nieuwsafbeelding

Beste mensen,

 

Goed nieuws: de Barcie blijkt populair en we zijn flink gegroeid, we zijn nu met z'n tienen, da's fijn en belooft wat dit seizoen!

 

Meer goed nieuws: we hebben een nieuwe kassa en digi-prijslijst. Hiermee kunnen we eindelijk een 'gesloten' boekhouding voeren en vooruit kijken wat er besteld moet worden, en dat is natuurlijk goed voor de club. Pinnen en digitaal betalen is nog meer gewenst dan voorheen, en daar willen we ook graag helemaal naartoe. Da's ook veilig. Voor de Veteranen betekent dit wel dat het traditionele doch ietwat oubollige 'kratje wisselen' (flesje bier er uit, flesje spa blauw er in) niet meer kan: ''Kratje wisselen? Da's zoo 2016''. 

 

Nog meer goed nieuws: de SMHC sokken zijn in de aanbieding deze hele maand September! Normaal kosten ze EUR 12.50 per paar, nu slechts EUR 5.00 per sok! Dus twee sokken voor een tientje. 

 

Voor de zaterdagen is de planning nu via de teams geregeld. Let zelf even goed op de tijden dus. De zondagen blijven beschikbaar voor eenieder die wel eens op deze dag zelfstandig de bar wil draaien, zonder dat limonade-gedoe. Inplannen gaat heel eenvoudig met de LISA app op je smartphone. Ga naar 'meer', 'plan uw dienst' en kies je bardienst op zondag. Zie ook de bijlage met bardienst instructies.

 

Dat was het weer. Wij wensen jullie weer een heerlijk hockey seizoen toe en alvast bed(r)ankt voor jullie te draaien bardiensten!

 

Met vriendelijke groeten,

 

De Barcommissie