IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Concept trainingsschema op de site

15-7-2017

Het trainingsschema is in conceptvorm klaar en staat op de site.

Wat betekent conceptvorm? Voor 85% hebben we aan de teams al trainers gekoppeld en zouden we zo van start kunnen. Voor de laatste 15% is dat helaas nog niet gelukt en zijn we nog op zoek naar trainers. Het gaat met name om maandag- en donderdagavond. Weet je iemand of ben je zelf beschikbaar laat het dan weten via [email protected]

Dit jaar hebben we minder benjamins dan de afgelopen drie jaren. We kunnen dus met 1 trainingsgroep starten. Benjamins kunnen helaas niet meer kiezen op welke dag ze willen trainen maar trainen nu allemaal op woensdag.

Er komt, als het goed is, en instuiftechniek training, die staat nu nog niet in het trainingsschema. Dit komt omdat onze prioriteit eerst ligt bij het vinden van een trainer voor alle teams. Als dat lukt, kunnen we pas trainers in gaan zetten voor extra trainingen.

Vorig seizoen verzorgde Fysio-Actief loopscholing voor iedereen. Omdat dit vrij vroeg in de middag was, bleek het in de praktijk alleen haalbaar voor de basisschooljeugd. We willen proberen of we het dit seizoen wel voor nagenoeg de hele vereniging aan kunnen bieden. Tot de herfstvakantie starten we met een pilot om de Fysio-Actief training in 3 blokken van een half uur aan te bieden. Eerst een half uur loopscholing, dan een half uur core stability en kracht en tot slot nog een half uur conditietraining. Je kunt per half uur in-of uitstappen bij deze training.

Het streven is om op maandag 28 augustus te beginnen met de trainingen. Dit is nog in de vakantie. Maar voor sommige teams (die topklasse spelen) begint de competitie al op 2 september. Of we op 28 augustus kunnen starten hangt af of de trainers al terug zijn van vakantie.

In ieder geval starten alle trainingen op maandag 4 september. Houd het nieuws rondom het trainingsschema goed in de gaten. Zoals gezegd kan het nu gepubliceerde schema alleen doorgang vinden als we ook voor de laatste 15% trainers hebben gevonden die op die tijdstippen beschikbaar zijn. Anders zijn we helaas genoodzaakt om te gaan schuiven in dagen én tijden.

Voor nu, iedereen een fijne zomer!.

De TC