IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

Bedankt voor jullie inzet!

4-7-2017
Nieuwsafbeelding

Het seizoen 2016-2017 is ten einde en de welverdiende vakantie staat voor de deur.

Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers en commissieleden die zich het gehele seizoen belangeloos hebben ingezet voor de club. De hockeyclub is inmiddels te vergelijken met een goed lopend bedrijf, waar vele manuren in zitten. Uren die vrijwilligers vaak met liefde inzetten, maar die in bepaalde periodes oplopen tot behoorlijke inspanningen en een complete dagtaak. Hulde voor alle inzet!

Natuurlijk kun je niet iedereen tevreden stellen. Bij een club met meer dan 600 leden moet je rekening houden met het gehele clubbelang en kunnen individuele wensen niet altijd gehonoreerd worden. Het is vaak niet voor te stellen hoeveel vrijwilligerswerk hier in zit. Daarbij is de club continu in beweging. Het leden aantal groeit nog steeds en het kader groeit – zij het gestaag – mee en zo zijn er altijd verbeteringen en vernieuwingen waar we mee te maken hebben, hier vragen wij begrip voor.

Samen Maken wij de Hockey Club en als je het gevoel hebt dat er nog iets ontbreekt,  geef dit aan of, nog beter, pak het op! Er zijn nog genoeg vacatures in verschillende commissies.

Het bestuur zal in de vakantie regelmatig bij elkaar komen. Deze vergaderingen staan in Lisa, dus als er punten zijn die meegenomen moeten worden, dan kunnen deze doorgegeven worden via [email protected]

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer en zien jullie graag volgend seizoen terug op en langs de velden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur SMHC

Peter Oude Munnik, Jan Dijkhuis, Tjaarda Wagenaar, Anne van der Velde, Isabelle van de Nadort en Nancy van den BoschReacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws