IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Zaalhockeycommissie zoekt vers bloed

14-2-2017
Nieuwsafbeelding

Zaalhockey commissie zoekt enthousiastelingen!

Nu het zaalseizoen bijna op haar eind loopt doet de zaalhockeycommissie een beroep op iedereen met een warm hart voor zaalhockey binnen SMHC. Na 4 jaar "op de winkel passen” is het tijd voor vers bloed.

Ben jij diegene die het zaalhockey naar een hoger plan wil tillen en zich vol in wil zetten om in de 3 wintermaanden de Sneeker sporthal tot kloppend hart van de vereniging te maken, meld je dan per omgaande bij [email protected] . Met meer dan 30 jeugdteams in competitie is het een prachtige afgebakende klus. Grootste uitdagingen zijn het organiseren van voldoende trainingsfaciliteiten en het organiseren van 2 wedstrijdspeelvelden in de Sneeker sporthal tijdens competitiedagen. Natuurlijk met als ultieme doel het niveau van het zaalhockey naar een hoger plan tillen zodat iedereen nog meer plezier uit dat verdomd leuke spelletje kan halen!

De zaalhockeycommissie bestaat nu uit 2 personen en zou in de toekomst wel uit minstens 3 personen willen bestaan om de taken beter te kunnen verdelen. Kortom er is plek voor minimaal 2 enthousiastelingen.

Heb je interesse en wil je meer weten? Bel Anne van der Velde 06 48637920.  Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws