IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Save the date: hockeykamp alert!

3-2-2017
Nieuwsafbeelding

Het lijkt nog zo ver weg, maar de meivakantie is dichterbij dan je denkt!
Ook dit jaar organiseert SportWays een fantastisch hockeykamp op SMHC. Van 24 - 26 april kan jij je hockeyskills verbeteren tijdens dit uitdagende hockeykamp. Om iedereen op zijn/haar eigen niveau te laten trainen, wordt er onderscheid gemaakt tussen Kids en YoungStars.

Het Kids kamp is geschikt voor hockeyfans van 6 t/m 9 jaar. Tijdens dit kamp wordt er een goede afwisseling gemaakt tussen hockey en spel, waarbij er rekening wordt gehouden met de spanningsboog van kinderen. Je kunt kiezen uit een twee- of driedaags programma, dat van 09.00 tot 17.00 uur duurt.
Het YoungStars kamp is perfect voor 10 t/m 13 jarigen. Tijdens dit kamp ligt de nadruk op hockeyen en je eigen spel verbeteren. Het YoungStars kamp heeft een drie-daags programma van 09.00 uur tot 17.00 uur. Hierdoor kan je na een dag hockeyen thuis opladen voor een volgende dag hockeyplezier!

Maar dit is nog niet alles, want er komt ook een tophockeyer langs om een te gekke clinic te geven! Welke topper dit is, blijft nog even een verrassing.


Ben jij niet bang voor een uitdaging en wil jij je hockey skills naar the next level te tillen? Dan is een SportWays hockeykamp met overnachting jouw vakantiebestemming van 2017! In Amsterdam, Antwerpen en Barcelona kan je kiezen uit tal van hockeykampen, waarbij er altijd één aansluit op jouw wensen. Tijdens deze kampen train je met hockeyers van uit de hele wereld en staat een hele week volledig in het teken van de mooiste sport ter wereld. Ga alleen of gezellig met vrienden; het wordt een week om nooit te vergeten!

Over SportWays
SportWays organiseert al 28 jaar wereldwijd uitdagende hockeykamp waariedere hockeyer - ongeacht zijn/haar niveau - zichzelf zal verbeteren. Bij SportWays gaat het om het beste uit jezelf halen en nog meer plezier beleven aan je eigen spel. Er wordt getraind met de nieuwste technieken en door de goede samenwerking met de top van de hockeywereld, zijn de kampen altijd up-to-date. Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar www.sportways.nl.

 Helaas werken de links niet dus hierbij de adressen met meer informatie over de kampen:

Kids: https://nl.sportways.com/nl/camp/kids-sneek?utm_source=Sneek&utm_campaign=STD_0517

YoungStars: https://nl.sportways.com/nl/camp/youngstars-sneek?utm_source=Sneek&utm_campaign=STD_0517