header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Zaaltraining zichtbaar op de site

21-11-2016
Nieuwsafbeelding

Deze week gaat de laatste week op het veld in. Zaterdag 26 november vindt de laatste competitieronde voor de winterstop plaats.

Vanaf maandag 28 november gaat iedereen, met uitzondering van de Funkey's, in de zaal trainen. De jongste jeugd (t/m achttallen) traint iig tot en met 17 februari in de zaal. Het kan zijn dat we met de elftallen in februari al eerder naar buiten gaan als het weer het toelaat.

Na de krokusvakantie gaat iedereen (ook de Funkey) weer buiten trainen en beginnen de benjamins met het spelen van competitie.

Het zaalschema kun je vinden door op 'trainingschema' te klikken en dan in beide hokjes 'zaal' aan te vinken

We hebben dit jaar (weer) minder zaaluren in de brede school van Duinterpen gekregen. Gelukkig kunnen we van maandag tot en met vrijdag ook terecht in de gymzaal van de Thomas van Acquinoschool.

Kijk in het schema goed in welke zaal je training hebt. Voor de Thomas van Acquinoschool moet je de zij-ingang aan de Sjarketorenstraat hebben (halverwege het gebouw).

Het kan zijn dat hier en daar nog iets in het schema wijzigt maar daar worden de betrokken teams dan van op de hoogte gebracht.

We realiseren ons dat, met name de kinderen tot en met de achttallen,  niet iedereen op de aangegeven tijd kan trainen ivm andere activiteiten. Mocht je echt niet kunnen, kun je een mailtje sturen naar [email protected] en kun je aangeven op welke dag je wel kunt trainen met een team uit jouw leeftijdsgroep. We kunnen kijken of er dan eventueel te ruilen/schuiven is maar die garantie kunnen we helaas niet geven omdat een te grote trainingsgroep ook niet wenselijk is.

Verzoeken moeten uiterlijk op donderdag 25 november binnen zijn.

We wensen iedereen veel plezier en succes is de zaal.