header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Vacature Beheerder Keepersmaterialen

8-9-2016
Nieuwsafbeelding

Na een aantal jaren met plezier de keepersmaterialen te hebben verzorgd, stopt Ellen van der Lei met deze taak. We bedanken Ellen voor het oppakken van deze onmisbare taak!

We zoeken nu dus een  

 BEHEERDER KEEPERSMATERIAAL ( 30 uur per seizoen)

Wat houdt het in:

Je beheert de keeperstassen met daarin de beschermende onderdelen voor alle keepers. Je deelt je tijd grotendeels zelf in en het kost je weinig tot geen overlegmomenten.

Jouw seizoen start eigenlijk aan het einde van het oude seizoen. De keeperstassen worden ingeleverd.  Aan de hand van de lijst met nieuwe teams maak je voor elk team een keeperstas gereed.  Je inventariseert welk materiaal gemaakt, afgeschreven of besteld moet worden.  Dit kost je aan tijd ongeveer 10 uren.

In het nieuwe seizoen moeten er dan nog aanpassingen worden gedaan: iets ontbreekt, past niet  of moet alsnog gerepareerd. Deze periode tot de herfstvakantie kost je ook ongeveer 8 uur.

Deze vrijwilligerstaak is alleen te doen. Met z’n tweeën is het aantal uren welke je er aan besteed nog minder. Het is wel handig dat je een naaimachine of iemand met een naaimachine tot je beschikking hebt, zodat je kleine reparaties zelf uit kan voeren.

In de daarop volgende periode zal er af en toe een vraag komen over materiaal. Dit kost je gemiddeld 1 a 2 uur per maand, totaal 14 uur.

Nog vragen?, mail naar Ellen van der Lei, [email protected]