header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

Bitje op maat voor slechts € 30,00 contant

26-8-2016

Begin het hockey seizoen goed met een bitje op maat!


De zomer is weer voorbij en ook bij de meeste sportclubs is het nieuwe competitieseizoen weer van start gegaan. Dit is hét moment om te checken of de sportuitrusting nog in orde is, net zoals jouw bitje! Van 15 augustus tot en met 15 oktober kunnen hockeyende Sneekers van hockeyclub S.M.H.C voor slechts € 30,00 contant (normaal € 80,00) een bitje op maat te laten maken.

Binnen onze Kliniek hebben wij geregeld te maken met sportongelukjes als losse of afgebroken voortanden. Vooral bij contactsporten als voetbal, hockey en rugby loopt het gebit extra risico. Het gebruik van een bitje beschermd jouw tanden tegen sportrisico’s. Een bitje is een kunststof hoesje voor de boventanden dat werkt als een schokdemper. Om een ferme klap of stoot goed te kunnen opvangen, moet een bitje wel exact om alle tanden en kiezen passen. Om die reden geven bitjes met een individuele pasvorm aanzienlijk meer bescherming dan standaardbitjes uit de winkel. Bovendien zitten de op maat gemaakte bitjes veel fijner en gaan ze een stuk langer mee. Wist je trouwens dat de meeste gebitsongelukken bij sporters niet tijdens wedstrijden maar bij de trainingen ontstaan? Een goed passende gebitsbeschermer is tijdens de training dus net zo vanzelfsprekend als sportschoenen in de juiste maat.

Alleen al op de Nederlandse hockeyvelden spreken we jaarlijks over 1.800 ongelukken waarbij tandletsel in het spel is. 55% van deze blessures wordt veroorzaakt door een stick, 35% door een bal en 10% door een spelersbotsing. Het is dan ook niet voor niets dat de Koninklijke Nederlands Hockey Bond het dragen van een bitje verplicht heeft gesteld.

Als sponsor van S.M.H.C bieden wij bij elk nieuw competitieseizoen traditiegetrouw hockeybitjes op maat aan voor slechts € 30,00 contant. Van 15 augustus tot en met 15 oktober kun je bij Kliniek Tandheelkunde Sneek terecht voor jouw bitje op maat. Vergeet niet om de betaling van €30,00 contant te voldoen.

Meld je aan via onze website https://www.tandartssneek.nl/gebitsbeschermer Wij zien jou graag bij Kliniek Tandheelkunde Sneek voor een bitje op maat.