IMG_3861.jpeg header.jpg IMG_3786 (1).jpeg

Nieuws van de sponsorcommissie

17-7-2016
Nieuwsafbeelding
Beste hockeyers en ouders van hockeyers,

Met de vakantie nog voor de deur kijken wij alvast naar volgend seizoen! 
Iedereen heeft ondertussen al kennis kunnen maken met zijn of haar nieuwe team de meeste taken zijn weer verdeeld! 

Intersport De Leeuw
Zoals de meesten van u niet ontgaan is, was Intersport De Leeuw met leuke aanbiedingen aanwezig tijdens de Let's Roll.  Hier is door velen dankbaar gebruik van gemaakt. 
Voor de komende jaren is het contract met Intersport De Leeuw weer verlengd en daar waar nodig uitgebreid. Zo is vanaf het nieuwe seizoen een echte club-webshop ingericht speciaal voor SMHC. Deze biedt regelmatig speciale aanbiedingen en standaard 10% korting voor alle SMHC-leden! En niet alleen u wordt daar beter van maar ook de club! SMHC ontvangt 6% over de totale aankopen die verricht zijn via de webshop! Binnenkort volgt er meer informatie.

Speciale koopavonden
Intersport De Leeuw organiseert speciaal voor SMHC twee koopavonden! Onder het genot van een hapje en drankje kunt u de nieuwe trainingspakken en andere hockeyattributen passen en testen. Deze avonden worden gehouden op 30 en 31 augustus.

Sponsoring
Uiteraard zien wij graag dat alle teams er weer tip top uitzien. Het is dan ook super dat er een aantal enthousiaste ouders zijn die de teams met hun bedrijf willen sponsoren met een nieuw wedstrijdshirt, trainingsjas of vest. 
Wellicht heeft u hier nooit over nagedacht maar vindt u dit wel leuk. Het is ook mogelijk om samen met een andere partij 1 team te sponsoren en zodoende de kosten te delen. 
In de bijlage vindt u een overzicht van de sponsormogelijkheden.

Teams die al een shirtsponsor hebben zijn:
Heren 1 
Heren Vet A
Dames 2
MA1
MC1
MD2 (aanvraag)
M6E2 (aanvraag)
JF2 (aanvraag)


Wanneer u interesse en/of vragen heeft horen wij u graag!

Fijne vakantie en tot volgend seizoen!

Met vriendelijke groet,
namens de sponsorcommissie


Marianne BouwmanGerelateerd nieuws