header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

Bijscholing voor de trainers van de (jongste) jeugd

11-4-2016

In samenwerking met Leadership Support organiseert de SMHC een workshop waarbij de trainers van de club bijgeschoold kunnen worden in het gebruik van hun didactische vaardigheden. Deze workshop wordt verdeeld over 3 avonden, en zullen plaatsvinden op woensdag 18 mei, 1 juni en 15 juni. Aanvang 18.30 uur, eindtijd 21.30 uur.

De workshop is bedoeld voor alle trainers, die op wat voor manier ook verbonden zijn met het trainen van de (jongste) jeugd. Hierbij wordt je de kans geboden om jezelf meer te bekwamen op het gebied van training geven en het verder ontwikkelen van jouw didactiek.

Op de bijeenkomsten zal er in theorie en praktijk aandacht worden besteed aan de voorbereiding en uitvoering van een training. Hierbij worden ook vaardigheden besproken die er voor zorgen een training zo effectief mogelijk te laten verlopen wanneer het draait om het aanleren van kennis en vaardigheden.

De workshops vinden plaats in het clubhuis en op het hockeyveld. Er vinden korte spelmomenten plaats, dus wees sportief ingesteld en neem je hockeystick mee.

Deelname is gratis en aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. o.v.v. Workshop SMHC.

Voor eventuele vragen kun je terecht bij Sietske Geerards of Jits Bons.