IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Cashless Betalen blijft mogelijk!

16-10-2015
Nieuwsafbeelding

Rabobank heeft besloten per 1 november 2015 te stoppen met het aanbieden van MiniTix. 

Ondanks dat  blijft de cashless-sticker gewoon bruikbaar in het clubhuis. 


Wat verandert er?

Het nieuwe betalen zonder contant heet Cashless Betalen. (dit heette eerder MyOrderCashless Betalen)

Het zal vanaf 1 november in het clubhuis actief zijn. 

Wil je vanaf die datum gebruik blijven maken van je huidige betaalsleutel? Zet deze dan tegen 1 november om van MiniTix naar Cashless Betalen. Dat kan eenvoudig op de site van Cashless Betalen: https://www.mycashless.nl. Klik  daarna op 'Ga verder' en volg de te nemen stappen. 

Wanneer je je virtuele portemonnee overzet wordt je huidige MiniTix saldo overgezet naar Cashless Betalen. Dit saldo is dan niet meer zichtbaar in de MyOrder app, wel in de Cashless Betalen app (Tap-It) of op https://www.mycashless.nl.  Zodra het overzetten van je portemonnee is voltooid kun je je huidige betaalsleutel weer gebruiken.

Cashless Betalen is een product van Multicard.


Nieuwe gebruiker

Voor nieuwe cashless gebruikers bijven de cashless stickers gewoon te koop in de kantine. Voor het eerst registreren doe je via  https://www.mycashless.nl

Klik  daarna op 'Ga verder' en volg de te nemen stappen. 


SMHC wil minder of helemaal geen contant geld meer

Vorig jaar zijn we begonnen met het cashless betalen in de kantine. Leden kunnen niet meer contant betalen, er kan alleen worden betaald met de cashless sticker of de (event. contactdozen () pinpas. Gasten kunnen voorlopig nog wel contant betalen.

Waarom cashless? Voor jou als cashless betaler is het sneller, geen contant geld meer nodig, en minder kans op verlies.

Voor de club  vormt contant geld een groter risico bij een eventuele inbraak en een goede controle op contant kasgeld is lastig te organiseren. Cashless geeft ook meer inzicht in de omzet in de kantine. 


De App

De nieuwe mobiele app heet Tap-It en  is gratis te downloaden in de Google App Store en in de Apple App Store (alleen voor IOS 8.0 en hoger). Na installatie kun je je registreren en als nieuwe gebruiker je Minitix account overzetten naar Cashless Betalen.


Team-portemonnee

Als aanvoerder of coach kun je ook een portemonnee toevoegen voor je team. Als portemonnee eigenaar beheer je het tegoed, zo kun je de transacties inzien en het saldo opwaarderen vanuit je eigen portemonnee. Door middel van de activatiecode, die op de pas geprint staat, kan er door andere leden geld opgewaardeerd worden.


Vragen?

Er is een helpdesk voor Cashless Betalen. Neem contact op met Cashless Betalen via [email protected]  of bel 0900 444 333 6. (10 ct per minuut)

Specifieke SMHC vragen kunnen ook naar [email protected]


 

succes met de omzetting!


Jan Dijkhuis