IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

We gaan weer beginnen!

21-8-2015
Nieuwsafbeelding

Hopelijk heeft iedereen een goede zomer gehad. Nu de scholen weer zijn begonnen, gaat ook het seizoen 2015/2016 beginnen!

Vanaf maandag 24 augustus gaan alle trainingen van start. (muv de keepersinstuif 6E en 8E, deze start op 2 september)

Lees onderstaande informatie goed door, dan ben je weer van alles op de hoogte:

In het trainingsschema is eea gewijzigd tov het schema zoals we dat voor de zomer gecommuniceerd hebben. Kijk dus nog goed naar je trainingstijden.

Als er nog 'vacature' in het trainingsschema staat, betekent dat we helaas nog geen vaste trainer hebben gevonden. Deze trainingen gaan wel door maar kunnen nog gewijzigd worden als daar een vaste trainer voor gevonden wordt.

Je wordt persoonlijk op de hoogte gebracht (door de TC) als een training niet doorgaat. Dit komt ook altijd op de site te staan en zal via een pushbericht op de LISA app komen. Als je deze app nog niet hebt, bevelen we van harte aan om hem te installeren en te gebruiken.

De agenda van de LISA app neemt de trainings- en wedstrijdschema's over zoals ze op de site staan. De app is (helaas) niet zo slim/flexibel in te stellen dat hij weet wanneer het vakantie is of wanneer het trainingen uitvallen. In de LISA-agenda zal dus soms staan dat je training hebt, ook als dat niet zo is.

Trainingen die niet automatisch in de agenda komen:

* De instuif techniektrainingen voor de D en C- jeugd en nieuwe leden op maandag. Deze training is voor alle kinderen uit die leeftijdscategorie en hier wordt met name op techniek getraind (dus minder partijtjes/wedstrijdjes)

* De looptrainingen op dinsdag. Voor de teams die met naam en toenaam in het schema worden genoemd is deze training verplicht. Als er staat "categorie"- overig betekent dat de teams die daartoe behoren ook mogen komen

* De instuiftraining voor de 6E op vrijdag. Dit is voor alle kinderen uit de 6E die een 2e keer in week willen trainen. Deze training is niet verplicht (de teamtraining op woensdag wel) maar wel heel leuk omdat er veel wedstrijdgerichte oefeningen worden gedaan.

* De keeperstraining voor de vaste keepers op maandag

* De keepersinstuif op woensdag voor de 6E en 8E keepers. Het keepen in deze teams gebeurt in principe op toerbeurt. Deze training is bedoeld voor de kinderen die op zaterdag aan de beurt zijn om te keepen. De coaches of teambegeleiders maken in principe het schema, dus als jij aan de beurt bent, kun je op de woensdag ervoor naar de keeperstraining.

Regels die gelden tijdens trainingen en wedstrijden:

* Zonder scheenbeschermers en bitje (muv Funkey) mag er niet getraind of gespeeld worden. Ben je deze vergeten kun je niet meetrainen en zul je aan de kant moeten zitten.

* (half) Lange haren moeten vast en uit het gezicht gedragen worden (elastiek of haarbandana)

* Ivm veiligheid geen sieraden dragen tijdens de training (ringen, oorhangers, horloge)

* Op tijd aanwezig (min 5 minuten van te voren), zodat de training op tijd kan beginnen. De tijd in het schema is de tijd dat de training op het veld begint.

* Bij verhindering afmelden bij de desbetreffende trainer

* Ga op een verantwoorde manier met het materiaal om en denk aan je eigen veiligheid (dus ook niet in doelen/netten hangen en klimmen)

* Tijdens de training liggen de mobiele telefoons aan de kant (dus niet in je broekzak oid). Muziek mag alleen als andere teams/trainers er geen last van hebben

* Alleen plastic bidonnen met water mogen mee op het veld

* De trainingen gaan in principe altijd door, tenzij de TC (uit veiligheidsoverwegingen) anders beslist en communiceert.

Nog een laatste tip: zorg dat je voor de training naar het toilet bent geweest, zodat je het een uur/anderhalf uur volhoudt zonder te gaan.

Heel veel plezier en succes komend seizoen.