header.jpg IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg

Trainingsschema in conceptversie op de site

2-7-2015

Het trainingsschema staat in conceptversie op de site.

Wat betekent dat?

Dit betekent dat we na de zomer het liefst met dit schema willen starten. Omdat veel (jeugdige) trainers pas in augustus hun schoolrooster krijgen, kan het zijn dat tijden en/of dagen gewijzigd worden.

Nieuw dit jaar:

* Op maandag is er een 3e, facultatieve, trainingsmogelijkheid voor alle D- en C- jeugd. Deze training staat in het kader van aanleren en verbeteren van de diverse technieken en zullen om die reden minder spelgericht zijn.

*Op dinsdag zit voor de 1e- en 2e lijnsteams van de D en C de loopscholing/training in de trainingstijd. Deze training is voor deze kinderen onderdeel van hun hockeytraining want na het loopgedeelte krijgen ze nog een 1 uur hockeytraining.

Verder gaan alle jongste jeugd teams t/m de 8-tallen gelijktijdig trainen. Handig met het carpoolen.

Alle trainingen, inclusief de looptrainingen, starten allemaal in de week van 24 augustus.

De selectieteams + jongens elftallen starten met trainen in de week van 17 augustus.

De competitie van de F t/m 8-tallen start op 5 september. De competitie van de elftallen start ook op 5 september. Sommige elftallen zullen pas op 12 september starten, dat hangt van de poulegrootte af. Deze is op dit moment nog niet bekend

 

LET OP: de agenda van de LISA-APP is niet zo slim dat hij ziet wanneer het vakantie is of wanneer er trainingen komen te vervallen op vrije dagen. In de agenda van LISA zal dus nu al staan dat je training hebt. Dit klopt dus NIET.