IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Meisjes en Jongens B1 naar Kruikentoernooi in Tilburg

25-5-2015
Nieuwsafbeelding

Op zaterdag 23 en zondag 24 mei hebben zowel de meisjes als de jongens B1 van Sneek deel genomen aan het TCR Internationaal Kruikentoernooi voor de B-jeugd te Tilburg.

Het TCR Internationaal Kruikentoernooi is een prestatief toernooi. Er wordt dus op hoog niveau gehockeyd. Op de lijst van winnaars sinds 1978 prijken de namen van diverse topclubs uit binnen- en buitenland. Deelnemers van dit toernooi spelen allemaal landelijk, Super B of Top-klasse. Daarnaast wordt zeker de gezelligheid niet vergeten, want het toernooifeest van de zaterdagavond heeft zijn faam verworven.

Er werd door 32 teams (16 meisjes en 16 jongens teams) gespeeld op de kunstgrasvelden van HC Tilburg, bestaande uit 3 watervelden en 3 semi-watervelden en 1 zandveld. De arbitrage werd verzorgd door Bondscheidsrechters (of in opleiding) van het district Zuid Nederland van de KNHB.

Na 2 dagen hockeyen en een zeer prettig verblijf op het prachtige nieuwe complex van HC Tilburg zijn uiteindelijk de meisjes van Tilburg en de jongens van Almere de Toernooiwinnaars geworden.Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws