IMG_3861.jpeg IMG_3786 (1).jpeg header.jpg

UITNODIGING DONDERDAG 30 APRIL 2015

22-4-2015
Nieuwsafbeelding
Een hockeyclub van bijna 600 leden vraagt een hoop (vrijwilligers) werk.
We nodigen iedereen uit op donderdag 30 april om de speciale vrijwilligersavond bij te wonen, waarvoor alle huidige en de mogelijk nieuwe vrijwilligers zijn uitgenodigd met een heerlijk buffet en Lutger Brenninkmeijer van de KNHB een enthousiasmerende presentatie houdt.
Het Buffet wordt om 18:00 geopend. Aansluitend houdt Lutger Brenninkmeijer zijn presentatie en sluiten we af met een borrel.
We zouden niet kunnen hockeyen als de ouders er niet zijn die naar uitwedstrijden rijden, coachen, fluiten etc. Dat zijn belangrijke basisactiviteiten. 
Daarnaast zijn er de commissies om het allemaal mogelijk en leuk te maken. De technische commissie voor de organisatie van teams en trainers en de ontwikkeling van het hockey, de arbitragecommissie voor het plannen en opleiden van de scheidsrechters, de jeugdcommissie voor de organisatie van sfeer op de club, een toernooi, Sinterklaas en bingo of film, etc, de kantinecommissie voor de bemanning en bevoorrading van de kantine, de sponsorcommissie voor het aantrekken van sponsorgelden, de redactie voor het onderhouden van nieuws en website, het bestuur voor de overall organisatie, etc. etc.
Veel werk wat veel vrijwilligers vraagt. Met voldoende mensen en een goede taakverdeling kost het per vrijwilliger slechts enkele uren per week.
En daar knelt het behoorlijk, er zijn wel veel mensen die iets voor de club doen, maar in totaal zijn er te weinig om de club goed te laten draaien. Het werk wordt gedaan door te weinig mensen en we laten zaken noodgedwongen liggen.
De speciale vrijwilligersavond op 30 april is niet alleen een werving maar geeft ook een kijkje achter de schermen van onze vereniging.  
Deze avond kan je meemaken door een mailtje te sturen naar [email protected]
Ik hoop een gezellig drankje te kunnen drinken met je op donderdag 30 april.
 
Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur

Isabelle van de NadortGerelateerd nieuws