IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

HT 2 Jongste Jeugd cursus van start bij SMHC Sneek

3-11-2014
Nieuwsafbeelding

Beste (jeugd)leden en geïnteresseerde ouders,

In de winterstop willen we de KNHB- opleiding HT2- Jongste Jeugd (HT2-JJ)organiseren op SMHC Sneek.

Deze opleiding past in de ambitie van de club om het niveau van de trainers op een hoger plan te krijgen zodat ook het niveau van de spelers gaat groeien.

De HT2 JJ omvat 5 avonden van 3 uur. De avonden vinden eens in de 2 a 3 weken plaats op onze club en hebben een theorie-en praktijkgedeelte.

Aan elke avond is een opdracht gekoppeld die je in de praktijk moet uitvoeren. Hier maak je een verslag van maken. Deze verslagen worden gebundeld in je portfolio. Het portfolio wordt beoordeeld door iemand van de KNHB.

Als het portfolio voldoende wordt beoordeeld, én als je voldaan hebt aan de 80% aanwezigheidsplicht, ontvang je je KNHB diploma HT2 JJ. Dit diploma wordt door alle verenigingen in het land erkend.

De opleiding kost €160,- euro per cursist. De vereniging wil deze kosten graag op zich nemen omdat we het belangrijk vinden dat iedereen die wil, de cursus kan volgen.

In beginsel wordt wel een eigen bijdrage van €40,- gevraagd. Wanneer je je diploma haalt, krijg je deze €40,- weer terug. Ook zouden we graag zien dat je volgend seizoen als (gediplomeerde) trainer aan de club verbonden blijft.

Mocht je portfolio niet als voldoende worden beoordeeld, dan krijg je van de KNHB 6 maanden de tijd om je portfolio te verbeteren en opnieuw ter beoordeling in te leveren. Voor meer informatie over de cursus kijk op de volgende pagina:

http://www.knhb.nl/knhb+academie/opleidingen/hockeytrainer+2+-+jongste+jeugd/cDU1318_Hockeytrainer+2+-+Jongste+Jeugd.aspx

In principe worden de avonden gepland op maandagavond van 18.30-21.30 uur. We willen begin december starten zodat alle 5 avonden in de winterstop plaatvinden (niet in vakanties).

Je praktijkopdrachten kun je in de zaal uitvoeren. Hiervoor hoef je niet per se de hele zaalperiode training te geven maar kun je ook een keer een training van iemand overnemen om je opdracht uit te voeren.

Als je mee wilt doen aan deze cursus dan een mail sturen naar [email protected] Je krijgt dan zsm bericht over aanvang van de cursus etc.

Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact opnemen.

Hartelijke groet,

Sietske Geerards