header.jpg IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg

Het clubtenue en teamkleding

SMHC speelt in oranje shirt, zwarte rok of broek en witte kousen.

Dit is het standaard shirt:Het UIT-tenue is een wit shirt, zwarte rok of broek en zwarte kousen.

Het SMHC clubtenue is te bestellen via: https://www.clubcolors.nl/club/sneek/

Vragen hierover kunnen:  [email protected] 


Zelf kleding laten bedrukken met een sponsor-naam of -logo?


Om vervelende situaties te voorkomen is voor alle vormen van sponsoring goedkeuring van de Sponsorcommissie gewenst. Wij verzoeken dan ook, als je sponsorplannen hebt, deze tijdig en vooraf ter goedkeuring voor te leggen via [email protected].

 

Wil jij er komend seizoen tiptop uitzien met jouw team en vind je dat daarbij teamkleding niet mag ontbreken? Onze sponsor ClubColors kan voor jullie mooie kleding met opdruk produceren. Kijk hiervoor ook op onze webshop.

 

Hoe zit dat met het SMHC-logo, naam of sponsornaam op teamkleding?

De naam SMHC, de naam Sneeker Mixed Hockey Club, en ons logo zijn eigendom van de club en mogen niet zomaar gebruikt worden.


We vinden het leuk als jouw team een SMHC-logo of naam, of een naam van de sponsor op de teamkleding heeft, maar we willen daarbij de afspraken met onze clubsponsoren respecteren.


Dat betekent dat op het officiële club(uit)-tenue geen extra opdruk mag worden aangebracht.


Voor overige teamkleding geldt dat wanneer een opdruk van het SMHC-logo, naam of sponsornaam is gewenst, de kleding uitsluitend door ClubColors kan worden geleverd.


ClubColors sponsort de club met een vergoeding per verkocht item. 


Voor teamkleding zonder opdruk van het SMHC-logo, naam of sponsornaam geldt deze voorwaarde niet. Wij streven er echter naar om uniformiteit uit te stralen en omdat er voor elk verkocht item een vergoeding naar de club gaat, hopen wij dat ook teamtruien zonder logo via onze webshop worden besteld.

 

Alvast bedankt voor het respecteren van bovenstaande richtlijnen!

 

Team Sponsoring is bereikbaar per mail via [email protected]