IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

1e Let's roll groot succes!

18-6-2014
Nieuwsafbeelding

Zaterdag 14 juni zijn alle jeugdteams, zoals ingedeeld voor volgend seizoen, met hun ouders langs geweest op de club.  Terwijl de jeugdteams het veld op gingen voor allerlei hockeyactiviteiten onder de bezielende leiding van Sietske en haar hulptroepen en de teamfoto, verdeelden de ouders in het clubhuis de rollen rondom de teams. Op 2 teams na hebben alle teams nu coaches en/of managers! Zoals je op de foto kunt zien was het met name in de ochtenduren bij de jongste jeugd een drukte van belang!

Ook werd nog eens goed duidelijk gemaakt dat de vereniging niet zonder vrijwilligers kan. De vereniging dat zijn wij en daar horen zeker ook de ouders van onze jeugdleden bij. Alle commissies waren aanwezig om hun bijdrage te laten zien en anderen te enthousiasmeren om ook een bijdrage te leveren. De club is de laatste jaren enorm gegroeid en het kader moet meegroeien om deze groei in goede banen te kunnen leiden. 

Er is altijd werk te doen en dat varieert van verschillende rollen rondom een jeugdteam, het surveilleren bij A- en B-feesten, het organiseren van activiteiten, commissiewerk, het verzorgen van communicatie tot het klussen in en rond het clubhuis.

Wij willen hierbij iedereen bedanken voor zijn of haar inzet, want op deze manier kunnen we aankomend seizoen meteen goed van start.

Met sportieve groet,

de TCReacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws