IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Voorlopige teamindeling Jongens Junioren 2014-2015

31-5-2014
Nieuwsafbeelding

Het is altijd weer een hele klus om de nieuwe teams van het komende seizoen samen te stellen. We hebben te maken met selecties, goede verdeling 1e en 2e jaars, vertrekkende leden en ruimte houden voor nieuwe leden. Bij SMHC werken we met prestatieteams en met breedte teams. Hier is voor gekozen omdat wij van mening zijn dat iedereen het best tot zijn recht komt wanneer het in een team speelt met in niveau gelijkwaardige spelers.

Voor de jongens D hebben wij 2 elftallen en een achttal ingeschreven. Dit omdat de elftallen nu iets te krap zijn en wij de mogelijkheid willen houden om 1 elftal en een achttal te formeren. Dit is ook afhankelijk van de nieuwe aanmeldingen in deze categorie. Dus wanneer jullie zelf nog een vriendje kennen die wil gaan hockeyen…. Stimuleer hem om in te schrijven!

Zaterdag 14 juni is iedereen uitgenodigd in de nieuwe teamsamenstelling voor kennismaking en de organisatie te regelen rondom het team. Op deze manier kunnen we na de Zomervakantie direct goed van start.

Met vriendelijke groet,

de TC