IMG_3786 (1).jpeg IMG_3861.jpeg header.jpg

Van de bestuurstafel

24-3-2015
Nieuwsafbeelding
Een drukke week, een verlate Van-de-bestuurstafel.
Vorige week maandag vergaderde het bestuur, waarover spraken wij:
Kantinecommissie
Mirjam en Jeannette raakten langzamerhand bedolven onder de hoeveelheid werk en willen per direct een stap terug doen. Probleem is dat het (ambitieuze) werk over te weinig vrijwilligers is verspreid. We proberen op korte termijn bij te springen en met de hele kantinecommissie tot een oplossing te komen. Gelukkig heeft zich een aantal nieuwe vrijwilligers gemeld! Ook kijken we naar mogelijkheden van een meer vaste kantine”baas/bazin”  via het UWV.
Functioneren van het bestuur
We kijken in eigen boezem en plannen een avond om naar ons zelf te kijken. Suggesties, commentaar, meningen van leden kunnen naar [email protected]!
Afval
Te weinig bekend gemaakt is de afspraak dat we het afval niet meer in de gele containers van de gemeente verzamelen, maar samen met De Vliegende Bal de grote container gebruiken. Dus: niet meer zoeken naar de gele deksels… Reden is, natuurlijk, kostenbesparing
Arbitragecommissie
Nog een commissie met te weinig, eigenlijk geen, bemanning. Marijn doet het nu al een seizoen ad-interim… Frank springt bij en Ygerne Imhoff heeft zich eerder ook aangeboden om in elk geval dit seizoen mee te doen. Super, maar te weinig.. HELP!
Let’s roll geprolongeerd!
In juni wordt er weer een zaterdag de Let’sRoll activiteit gehouden. Nieuwe teams en ouders worden daarvoor uitgenodigd voor het kennismaken, maken van afspraken en verdelen van taken. En we huldigen de kampioensteams van dit seizoen. Vorig jaar was het erg succesvol, dus we hopen op veel animo! Datum: 13 juni, noteer vast in je agenda.
Afsluiten van het clubhuis
Het komt nogal eens voor dat het clubhuis niet is afgesloten na afloop van een wedstrijddag. Frank en Chris gaan ’s zondagavond een rondje lopen en intussen roepen we de leden op het clubhuis goed af te sluiten bij vertrek.
Kantineprijzen
Zoals besloten in de laatste ALV, zijn de prijzen van een aantal artikelen in de kantine aangepast. Reden is meer "marktconform”  en het verbeteren van de kantine opbrengst. Zie eerder bericht op de site.