IMG_3861.jpeg header.jpg IMG_3786 (1).jpeg

Shoot Out Club Kampioenschappen 2015

22-3-2015
 

Op zondag 29 maart om 12:30 organiseert SMHC Sneek een Shoot Out Competitie voor spelers, speelsters en keep(st)ers! Dit zijn clubkampioenschappen, waarbij de beste 2 jongens, 2 meisjes, 1 keeper en 1 keepster zich kwalificeren voor de districtskampioenschappen op 17 mei in Hattem. De beste Shoot out specialisten kunnen zich daar vervolgens kwalificeren voor de landelijke finale, welke 13 juni gehouden word op hockeyclub Amsterdam. Daar strijden de deelnemers om wie zich de beste Shoot Out specialist van Nederland mag noemen!! 

Om mee te doen aan de clubkampioenschappen op SMHC Sneek kun je je tot en met vrijdag 27 maart opgeven door een email sturen naar [email protected] . Vermeld in deze mail duidelijk je naam, geboortedatum, in welk team je zit en of je keeper bent of veldspeler. Voor deelname is het belangrijk dat je op 13 juni 2015 nog geen 17 jaar oud bent. Om een indruk te krijgen van de competitie volg de link onderin dit bericht.

Vorig jaar wist Eline vd Bosch door te dringen tot de landelijke finale, wie doet haar dit jaar na?

Graag zien we jullie op zondag 29 maart op de club! Voorafgaand, tijdens en na de Shoot Out Competitie spelen zowel onze veteranenteams als Heren 1 en Dames 1 een thuiswedstrijd. Kom dus ook onze heren en dames aanmoedigen en laat zien hoe goed jij bent in het nemen van shout outs! 


TC SMHC Sneek

Age Joustra & Anne van der VeldeReacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws