SMHC jeugdkampioensteams c.jpg SMHC jeugdkampioensteams JA JB c.jpg SMHC loves hockey.jpg header2017.04.jpg
Nieuwsafbeelding
Nelleke zwemt deze 3 dagen in alle 11 steden 2 km op met Maarten Vd Weijden. Een hele uitdaging!  Je kunt haar/Maarten/ het goede doel steunen via  https://www.11stedenzwemtocht.nl/participant/#participant/view/eb248d5c-6a9f-4052-b2cd-5aa7785f8435
Veel succes Nelleke! Lees verder
Nieuwsafbeelding
Vanaf 19 juni is er voor alle senioren en A-jeugdleden weer zomerhockey op de woensdagavond!
Van 20.00 tot ca. 21.30 uur worden er diverse partijtjes gespeeld, geen zware trainingen of verplichtingen maar gewoon de hele zomer door blijven hockeyen. Ook oud-leden zijn dan weer welkom!
Op maandagavond blijveLees verder
Beste Speelsters en Spelers van SMHC,
In de bijlage vinden jullie je team voor volgend seizoen. De teams hebben we ingedeeld op een manier waarvan wij denken dat jullie op deze manier het meeste plezier uit je sport halen. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we erg veel moeite gedaan.
Gedurende het seizoen hebbenLees verder
Nieuwsafbeelding
Vele leden hebben het inmiddels opgemerkt, veranderingen in het aanbod (bijvoorbeeld de smoothie) en watertappunten op de bar. Steeds meer mensen vinden gezonde voeding belangrijk en er is een toenemende focus op een gezonde levensstijl. SMHC wil daar aan bijdragen, door voor de meeste producten een betere keuze te bieden. Dat betekent niet dat allLees verder
Nieuwsafbeelding
SMHC  neemt Smeercase in gebruik.
Hockeyclub Sneek neemt deel aan landelijke actie om het insmeren van buiten sportende kinderen vanzelfsprekend te maken.
  Vanaf vandaag is er een Smeercase te vinden op de velden van hockeyclub SMHC uit Sneek. De Smeercase is een opvallend kratje met daarin flesjeLees verder
Nieuwsafbeelding
Geheugensteuntje:
Iedereen weet het, Volvo Nederland verleent een bonus van € 1000,- wanneer een lid of ouder van lid een Volvo koopt bij een erkende Volvo dealer.  Voor Sneek is dat Volvo van der Schaaf.
Deze actie is nu uitgebreid voor het aanschaffen van een gebruikte Volvo, dat levert een clubboLees verder
Nieuwsafbeelding
Hierbij willen we jullie informeren over het beleid over te teamindelingen van de elftallen voor het seizoen 2019 - 2020.
De doelstelling  is dat iedereen zich in zijn of haar team thuis voelt en dat de indeling passend is bij de ambities en kwaliteit van ieder individu. Als basisregel geldt dat iedereen in principe wordt inLees verder
Nieuwsafbeelding
Oproep!
Heb je nog een "oud" shirt wat je niet meer draagt en ook niet geeft aan een ander, dan willen wij 'm graag hebben. Een aantal dames heeft aangeboden om van deze polo's kussens te maken. Tekst, maat, kleur (oranje-wit-blauw), het maakt niet uit, zolang het maar een SMHC shirt is!
Inleveren kan bij de bar in heLees verder
Nieuwsafbeelding
Tess uit MD5 is haar stick kwijt. Het is een zwarte Indian Maharadja stick (volwassen dames maat). 
Als je hem hebt gevonden dan graag een berichtje naar 0655193192. 
Alvast bedankt! Lees verder