IMG_3786 (1).jpeg header.jpg IMG_3861.jpeg

Uitnodiging informele informatie avond 20 jan & bijzondere ALV 24 jan tav Ons Hokkie

11-1-2012
Nieuwsafbeelding
Beste leden,
Zoals aangegeven in de nieuwsbrief van december houden we deze maand twee informatie avonden die in het teken staan van de nieuwbouwplannen van ons clubgebouw. De twee informatie avonden zien er als volgt uit:
 
 
Vrijdag 20 januari 20.00 uur in clubhuis SMHC: informele inloop informatie avond
Inloopavond waarbij bestuursleden aanwezig zijn om vragen over het nieuwe clubhuis te beantwoorden.
 
 
Dinsdag 24 januari 19:30 uur in StayOkay: bijzondere algemene ledenvergadering
ALV die volledig in het teken staat van de te nemen besluiten voor de nieuwbouw van ons nieuwe Hokkie Na een presentatie van Architecten Bureau van der Berg, Otten Installaties en Bouwbedrijf van der Meer aan de gezamelijke leden van SMHC en DVB zal SMHC zich apart beraden en stemmen over het gepresenteerde plan met de daar bijbehorende dokumenten.
 
 
Vragen? Stuur een e-mail naar [email protected]
 
 
De plannen zijn afgelopen jaar tot stand gekomen in samenwerking met de besturen van SMHC, Vliegende Bal, Stichting Tinga en de projectgroep. Alle vragen hierover zullen op 20 januari geaddresseerd worden.
 
 
We realiseren ons dat jullie benieuwd zijn over de plannen voor het nieuwe clubhuis. Via de email hebben julie extra informatie verkregen over de vorm en de inhoud van de plannen en de consequenties voor onze club.
 
 
Heb je na het lezen van de informatie nog vragen, stuur die dan naar [email protected] zodat wij deze op 20 januari kunnen beantwoorden.
 
 
Wees erbij zodat we gezamenlijk voor het beste resultaat kunnen gaan. Dus kom en help mee aan het bouwen van ons Hokkie.
 
 
Aanmelden bijeenkomsten. Laat weten of je komt en meld je per e-mail aan voor de informatie avond en/of ALV via [email protected]
 
 
Bedankt voor jullie medewerking!
 
 
Tot 20 en 24 januari.
 
 
Namens het bestuur,
 
Ton Plomp - Voorzitter
Janine Eijer - Secretaris
Arnold de Jong – HR
Jan Dijkhuis - Penningmeester
Jeroen Volkers – Accommodatie


Reacties

Jeroen Volkers
We zijn toch allemaal aanwezig!

Reageer op het nieuws



Gerelateerd nieuws